Om Shanti Om - Dragoste in Oglinda online gratis tradus subtitrat in romanaOm Shanti Om - Dragoste in Oglinda

2011-02-09, 2:56 PM

Om e un tânăr artist de la Bollywood care e îndrăgostit de o actriţă cu care speră să se căsătorească. Om apare la momentul potrivit şi o salvează pe fată din foc, iar răsplata e o întâlnire romantică. La scurt timp după, Om află că ea e deja măritată şi însărcinată cu un producător de film, Mukesh. Soţul îşi ucide soţia într-un incendiu, iar Om se chinuie în zadar să o salveze a doua oară şi moare în acelaşi incendiu. Peste 30 de ani, Om se reîncarnează în fiul unui actor de Bollywood şi amintirile îi revin când îşi întâlneşte mama din prima viaţă. Pentru a se răzbuna, Om îl caută pe Mukesh şi îi propune să facă împreună un film, pentru care angajează o actriţă care seamănă cu iubita lui ucisă în prima viaţă. Om speră să-l facă pe Mukesh să mărturisească uciderea soţiei sale.
Tag-uri:Om Shanti Om - Dragoste in Oglinda online tradus,Om Shanti Om - Dragoste in Oglinda subtitrat,Om Shanti Om - Dragoste in Oglinda in romana,Om Shanti Om - Dragoste in Oglinda download torrent,Om Shanti Om - Dragoste in Oglinda gratis Dragoste in Oglinda (Om Shanti Om) , Dragoste in Oglinda (Om Shanti Om) , Dragoste in Oglinda (Om Shanti Om)

Total comentarii : 211 2 3 »
1-10 11-20 21-21
http://filmeindiene.ucoz.com/comentarii.gif
Prenume *:
Email:
Cod *:

Cauta...Salut.
Avem nevoie de votul tau pentru a castiga concursul organizat de tocmai.ro

Logare

|Sitemap
Creaţi un site GRATIS
StatisticiUseri pe site in acest moment:


Ai nimerit bine! Pe siteul nostru gasesti cele mai noi seriale si filme indiene: comedii, drame, romantice. Pe siteul nostru gasesti toate genurile de filme. Urmareste ultimele filme indiene online citeste informatii si barfe despre actorii tai preferati. Tot aici poti sa aflii informatii despre filmele indiene online gratis ce vor aparea in noul an.