The Eagle - Acvila legiunii a IX-a online gratis tradus subtitrat in romanaThe Eagle - Acvila legiunii a IX-a

2011-02-13, 9:04 PM
Descriere:

Acţiunea din The Eagle se petrece în Britania anului 140, la 20 de ani de la inexplicabila dispariţie a întregii legiuni a noua în munţii Scoţiei de azi. Tânărul centurion Marcus Aquila (Tatum) vine de la Roma pentru a descoperi misterul din spatele dispariţiei şi pentru a spăla reputaţia tatălui său, liderul legiunii. Însoţit doar de un sclav briton, Esca (Bell), Marcus va avea de înfruntat triburi de barbari pentru a recupera vulturul de aur, simbolul legiunii a noua.

Trailer:

Tag-uri:The Eagle - Acvila legiunii a IX-a online tradus,The Eagle - Acvila legiunii a IX-a subtitrat,The Eagle - Acvila legiunii a IX-a in romana,The Eagle - Acvila legiunii a IX-a download torrent,The Eagle - Acvila legiunii a IX-a gratis The Eagle in romana, The Eagle tradus, The Eagle online, Acvila legiunii a IX-a, The Eagle subtitrat

Total comentarii : 0
http://filmeindiene.ucoz.com/comentarii.gif
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Cauta...|Sitemap
Creaţi un site GRATIS
StatisticiUseri pe site in acest moment:


Ai nimerit bine! Pe siteul nostru gasesti cele mai noi seriale si filme indiene: comedii, drame, romantice. Pe siteul nostru gasesti toate genurile de filme. Urmareste ultimele filme indiene online citeste informatii si barfe despre actorii tai preferati. Tot aici poti sa aflii informatii despre filmele indiene online gratis ce vor aparea in noul an.